vis.jpg
houten bord

Assortiment

Vishandel de Beer beschikt over een zeer uitgebreid vis assortiment. Mocht u interesse hebben in één van de producten neem dat gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-51167939 of 06-22479902.

_edited.jpg

Verse vis

Het verse vis assortiment van Vishandel de Beer is zeer uitgebreid en wisselt dagelijks. Zo vind u o.a. de volgende verse vissen bij ons:

  • Kabeljauwfilet

  • Heilbotfilet

  • Scholfilet

  • Zalmfilet

  • Zeebaars

  • Schelvis

  • Schol

  • Sliptong

  • Zeetong

  • Dorade

  • Tonijn

  • Wijting

  • Zalmfilet

  • Zalm forel

  • Forel

Staat uw vis er niet bij of wilt u er zeker van zijn dat wij die in huis hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Oysters_edited.jpg

Schaal- en schelpdieren

Voor verse schaal- en schelpdieren bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bij de kraam kunt u terecht voor:

  • Hollandse, Noorse en party garnalen

  • Verse mosselen

  • Gekookte mosselen

  • Scampies (gepeld en ontdarmd)

  • Vongole (op bestelling)

  • Langoustines (op bestelling)

Oesters en kreeft hebben we in het weekend (beperkt)op voorraad maar raden we aan te bestellen.

Gerookte en Gestoomde vis

Dit assortiment is op ambachtelijke wijze voor u gestoomd of gerookt. Heerlijk voor bij de lunch of lekker tussendoor.

  • Makreel & makreelfilet  

  • Bokking                          

  • Paling

  • Palingfilet (per 100 gram)

​  

  • Zalmfilet (per 100 gram)

  • Forelfilet (per 100 gram)

  • Heilbotfilet (per 100 gram)

Ook hebben wij de Palingfilet en Zalmfilet in groot verpakking, zodat u het gewenste gewicht zelf kunt bepalen!

Gebakken vis

Als ontbijt, lunch, avond eten of heerlijke snack tussendoor. Onze gebakken visjes zijn geschikt voor ieder moment van de dag! Hieronder staan de heerlijkheden die het meeste gebakken worden bij ons aan de kraam:

  • Koolvisfilet

  • Kibbeling

  • Garnalen

  • Mosselen

  • Inktvisringen

Heeft u liever een andere vis gebakken? Dat kan! Bijna alles wat wij verkopen kunnen wij ook direct voor u bakken. Vraag aan de kraam naar de mogelijkheden.